Lovely Monday

oktober 9, 2006 at 9:52 f m (Okategoriserade)

Har typ fått sparken. Kan inte annat än skratta just nu, fast jag blev ledsen först. Hög frånvaro var skälet. Sånt e livet. Mitt liv börjar ju riktigt arta sig nu hahaha… Nä men vem vet, det här kanske är början på något stort.

Annonser

8 kommentarer

 1. Tonårsmorsa said,

  NEJ!! Säg att det inte är sant!! FÅR man verkligen sparka någon av det skälet? Var det ett vitt jobb? Är du med i facket? Kraaaaaaaaaaam till dig!

 2. Radikal mamma said,

  Nä, men dra mig baklänges! Jag skickar kärlek och peppning. Allting ordnar sig fint.

 3. hotness said,

  Radikal, då du är en av mina absoluta rolemodels betyder detta extra mycket, luv right back

 4. Feminist said,

  Usch vad upprörd man blir! Hur gick det till? Man vill gärna veta för det känns inte som att en kille skulle råka ut för det här. Finns det inget du kan göra? Har du varit borta mycket? Inte så konstigt visserligen om man är ensamstående mamma..

  Stå på dig!

 5. hotness said,

  Tack:-) Har haft hög frånvaro men skälig om man säger så, och aldrig misskött mitt arbete. Alltid jobbat hemifrån och tagit igen tid. Min son har ADHD och det leder till mycket problem socialt, i skolan osv och tar mycket extra tid. Regelrätt har jag inte fått sparken men jag har blivit ifråntagen min roll och blivit erbjuden en roll som assistent i den grupp jag senast i förra veckan var chef för. Samma grupp som jag själv byggt upp och arbetat i de senaste sex åren. Så från att ha varit Nordic Manager ska jag nu bli assistent. Fattar att det är deras sätt att nöta ut mig så jag ska säga upp mig. Tycker man förtjänar mer efter att ha varit med i sex år och hjälpt bygga upp ett företag med ca 15 anställda till dryga hundratalet. Är det inte underbart att vara kvinna i denna jämställda värld?

 6. Feminist said,

  Jag blir så himla arg! Hoppas du sa just dessa saker till din chef. Förstår att det inte hjälpte men att han(antar jag?) fick nåt att tänka på i alla fall

 7. Big Poppa Crusty said,

  ..fan vad detta suger! 😦

 8. hotness said,

  Men ändå skönt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: