Öfverklass Nicole finns inte mer läs här:

november 16, 2006 at 12:02 f m (Okategoriserade)

öfverklass-nicole: sanningen

”Öfverklass-Nicole är en blogganvändare som skapat stor uppmärksamhet bland Sveriges internetanvändare på senare tid. Den påstådda silikonbruden uppger sig leva ett glamoröst liv med champange, limousiner och dyra kläder. Vissa tjejer ser upp henne, andra föraktar henne, medan ytterligare en part för längesen förstått att denna Nicole inte är den hon utger sig för att vara. Som första person väljer jag nu därför att avslöja för er vem Nicole egentligen är. Inledningsvis kan jag berätta hur jag lyckades klura ut detta. Det finns något som kallas för ip-nummer, något som loggas och som sedan talar om vem var och en är. Detta ip-nummer tog jag sedan vara på och efter en stunds sökande kom jag fram till sanningen. ”Nicole” heter egentligen Lisa Eggert, är 17 år och bor i Hässelby Strand, Stockholm.

Allt började med att Lisa skrev en uppsats i skolan, en uppsats om en glamorös Paris Hilton-kopia som levde ett jetsetliv i centrala Stockholm. Uppsatsen, som fick sig ett bra betyg tack vare Lisas rikliga fantasi, blev sedan startskottet för Lisa som döpte den påhittade karaktären till Nicole sedan hon sen tidigare haft en stor crush på Hollywoodstjärnan Nicole Eggert, detta inte bara pga skådespelerskans vackra yttre utan också pga att de båda delade samma efternamn. Med denna kvinnas ansikte framför sig började hon nu själv leva sig in i rollen som Nicole. Drömmen om att bli ”en utav dom” tog sig en ny vändning när Lisa upptäckte bloggsystemet och bestämde sig för att leva sig in i det hela genom just en blogg. För att locka besökare hittade hon på att hon skaffat sig silikonbröst, något som givetvis skapade intresse. Idag är hennes blogg en utav de mest lästa på internet och drömmen lever vidare för sjuttonåriga Lisa.

Utanför bloggandet är hon en flitig användare utav tonårshemsidan Lunarstorm och bland hennes intressen finns läsning, att vara med sin bror Kasper och titta på teve. Något jetsetliv är det inte tal om med andra ord, och förmodligen kommer det heller aldrig att vara det. Kan dock önska henne lycka till, trots allt.”

Källan är Leo . Tiden lär utvisa om denne hade rätt.

nicole.jpgnicole2.jpg

Lycka till med wallraffningen i framtiden

Annonser

6 kommentarer

 1. catya said,

  hahaha……….pinsamt

 2. Öfverklass Nicole said,

  Mer fel kan man inte ha kan jag meddela!!!

 3. hotness said,

  Men Teliatipset då? Mattias eller vad det var? Är det närmre sanningen?

 4. MakeUpYourMind said,

  Har aldrig läst henne blogg.. Så man har missat nåt.

 5. hotness said,

  Nä det kan jag inte säga att du har. Var bara nån typ som ville provocera och startade en fejkblogg.

 6. Therese said,

  Gud så elakt att hänga ut en oskyldig sådär, läs på ”nicole’s” blogg nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: