Actionplan

december 14, 2006 at 10:48 f m (Okategoriserade)

             relax.jpg

Så efter många bra tips från medsystrar måste en del rekvisita handlas in. Har kollat upp en bra primer från Clarins ( Tack Hanna! ) uppiggande olja, kanske citron? Tack Mia! Ska också redan nu börja behandla med BUS samt dagliga promenader.

Asså visst, jag kanske gör en stor sak av det här men hey, aint got a lot going on atm…Sen e han sjukt yummy. Och Hotness måste såklart visa sig från sin bästa sida. Och för att skrapa fram den bakom snor, fettigt hår, en röst som Selmas i Simpsons och faslig odör krävs en hel del hjälpmedel och tricks.

Så nu gäller det som sagt att dagarna före jobba in mycket BUS, frisk luft, bra mat och vitaminer, galet mycket vätska och sööömn. Samma dag gäller i pincip detsamma samt bad med uppiggande olja, insmörjning med 20-talet krämer, hårborttagning, sminkning, strategisk parfymering, lätt dammsugning och byte av lakan.

Hotness kommer vara redo för show

Annonser

2 kommentarer

  1. Mia said,

    Jag ska också på show på lördag, någon slags kampsportgala. Jag är precis i allra första början fasen av att vara sjuk så jag bönar och ber om att det inte ska bryta ut. Om det hinner göra det så tänker jag kungligt sno alla tips du fått här 😀

  2. Camilla said,

    Hahahaha! Selma i Simpsons? Inte då!
    😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: