Nu tar jag ut sorgen

februari 26, 2008 at 10:24 f m (Daily junk)

rygg.jpg

Så idag fick jag beskedet om att jag inte kommer in på utbildningen jag sökt. Känns om inget går som jag planerat och det är verkligen deprimerande. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Känner mig helt förlamad.

Later

Annonser

3 kommentarer

  1. bee said,

    om en dörr stängs öppnas tusen andra. kliche jag vet men den stämmer så bra! nu kommer du säkert hitta något annat och du kan ju till exempel satsa mer på dina smycken nu. möjligheterna är oändliga!

  2. Taru Tuomi said,

    äsch, allt ordnar sig. Tillåt dig själv att må förjävligt nu och så tar du tag i dig själv imorgon. Det var helt enkelt inte meningen att du skulle gå den där utbildningen utan det är någonting annat som är ditt mission. En vän till mig brukar säga till mig när jag är deppig: ”sluta fastna i och älta problemen – börja fokusera på lösningen” Lätt sagt men jävligt sant.

  3. Blingbling said,

    Neeeej, helvette vad synd. Ett tips; ring en vecka efter utbildningen startat och fråga om någon hoppat av. Jag har tex själv tjatat mig in på Lunds universitet en gång i tiden. Ringde till institutionen varje dag. Tillslut tänkte de: gud, hon vill verkligen det här. Sedan ringde de upp och bad mig packa väskorna och komma 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: