Kosmedics

Kosmedics är en informationssajt för människor som är intresserade av plastikkirurgi, medicinsk hudvård, skönhetsbehandlingar och estetisk tandvård.

Kosmedics vänder sig till människor som är i begrepp att genomgå eller redan har genomgått behandling eller ett ingrepp och som vill ha information eller dela med sig av sina egna erfarenheter kring detta.

Hos Kosmedics hittar du all information om olika ingrepp och behandlingar med fakta och före- och efterbilder. Här finns också ett register över alla kliniker och salonger i Sverige, betygsatta av tidigare patienter och kunder.

Här finns all information om bröstförstoring, fettsugning, lipolys, botox, halslyft, gynekomasti, fillers, restylane, ansiktslyft, håravfall, läppförstoring, läppkirurgi, näsplastik, ögonslocksplastik,ögonbrynstransplantation, ögonlaser, bröstlyft, stussförstoring, åderbråck, intimkirurgi,vaxning, mesoterapi, laser, kemisk peeling, ipl, acne,tandblekning,skalfasader, bröstförminskning, bukplastikkliniker, skönhetssalong och tandläkare.

1 kommentar

  1. HELENA ERIKSSON said,

    HEJ ! JAG E ENSAMSTÅENDE MAMMA SOM HAR DÅLIG EKONOMI OCH EN ARBETSLÖS SON SOM BOR HEMMA . JAG VA MED OM EN TRAFIKOLYCKA SOM BARN OCH SLOG AV TRE TÄNDER . FICK DÅ JACKETKRONOR SOM FRAM TÄNDER . PÅ SENARE ÅR HAR JAG FÅTT ETT SLAG RAKT ÖVER MUNNEN OCH MIN ENA KRONA SPRACK I FASADEN , NU HAR DET LOSSNAT EN BIT UR DEN OCH JAG VILL LAGA DEN , MEN BRIST PÅ PENGAR SÅ E DET STORT SÄTT OMÖJLIGT. VILL DÄRFÖR HA HJÄLP ATT SÖKA FOND PENGAR MEN VET INTE RIKTIGT HUR JAG SKA GÅ TILL VÄGA.. HJÄLP MIG SNÄLLA JAG HAR MÅNGA BRA ÅR KVAR OCH VILL INTE HA EN TRASIG LENDE ÄNNU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: